Contact
9 Crosby Street, New York City, NY
hotelemail@provider.net
( 646 ) 218-6400
Widget ImageWidget Image
Widget ImageWidget Image
Widget ImageWidget Image
Widget ImageWidget Image
Follow

Kuringersteenweg 124, 3500 Hasselt

Blog
  /  Digitale Pers   /  Villa Saporis (Hasselt) krijgt 3 hotel-sterren

Villa Saporis (Hasselt) krijgt 3 hotel-sterren

De nieuwe B&B Villa Saporis in Hasselt heeft nu ook een quotering als hotel gekregen. “We zijn heel fier dat we 3 sterren tegen de gevel mogen hangen, al had het niet veel gescheeld of er was nog een vierde bijgekomen,” zegt Frank Wils, die samen met zijn vriendin Gratya Vandeneynde het herenhuis van de voormalige brouwerij Sampermans volledig ombouwde tot deze luxueuze accommodatie. “Voor die vierde ster zouden we nog een nachtwaker in dienst moeten nemen, maar met de 3 sterren zijn we ook al best tevreden.”

Post a Comment